Empty work server assignment?

Having Trouble Setting Up Your Folding Client? Things Not Working Quite Right? We can assist!

Empty work server assignment?

Postby jim.gluftsis » Wed Dec 17, 2014 12:07 pm

I've been receiving this in my logs lately. Just stuck on download at 0.00% and nothing happening.

Log files says:

11:13:26:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.200:8080': Empty work server assignment
11:13:27:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.204:80': Empty work server assignment
11:13:27:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment

Does this mean the problem is at Stanford?

Found one link that said it might be a *nix problem vs Windows, so that might be why OS X is being shut out?
https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=18&t=26784&sid=d451bfb1197e4e2612e7744b00e333dc&start=15
jim.gluftsis
Getting Acquainted
Getting Acquainted
 
Posts: 15
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:07 pm
Location: Toronto, Ontario, Canada

Empty work server assignment?

Postby Penfold » Wed Dec 17, 2014 5:02 pm

I've had that happen a couple of times on my Ubuntu box. I did a restart and the problem went away, with a download and crunching resumed. Not very scientific, but I'm inclined to think it did the trick (i.e. not just a coincidence).

Might work with your OS?
Ubuntu 14.04.4
F@H v 7.4.4
User avatar
Penfold
When Can I Move In?
When Can I Move In?
 
Posts: 59
Joined: Sun Apr 15, 2012 2:33 pm
Location: Scotland

Empty work server assignment?

Postby Macaholic » Fri Dec 19, 2014 12:57 am

Problem was with the [url=https://foldingforum.org/viewtopic.php?nomobile=1&f=18&t=27134]work servers[/url] at Stanford. Should be fixed now. If not, let us know.
[color=Maroon]Fold!  It does a body good!™[/color]

User avatar
Macaholic
Silicon Monkey
Silicon Monkey
 
Posts: 2840
Joined: Mon Mar 10, 2003 1:42 am
Location: 1 Infinite Loop

Empty work server assignment?

Postby jim.gluftsis » Thu May 07, 2015 11:37 am

Seems the same problem is happening again, with the same error messages in the log.
:(
jim.gluftsis
Getting Acquainted
Getting Acquainted
 
Posts: 15
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:07 pm
Location: Toronto, Ontario, Canada

Empty work server assignment?

Postby spim » Sat May 09, 2015 6:27 pm

I have also been having the same issue lately.
I sometimes can't get new WUs after finishing one.
This is on two different Mac laptops, which I have lowered the amount of CPUs assigned, in order to reduce heat and fan noise from this.

As a workaround, I go to FAH Control and CONFIGURE, then delete the SLOTS entry, SAVE and give it a moment.
Then I go back in and add an entry at the default -1 CPU slots and SAVE again.

It will then finally download a new Work Unit. This is consistent about 100% of the time.
Then I can go back in and edit the CPU entry to a lower number if I want.

It would be better without having to do this workaround, of course.

..

p.s. Remember to always have your registered F@H PASSKEY entered in the IDENTITY tab of CONFIGURE for big (normally) bonus points for your work.
-- folding as proteinmonkey --
User avatar
spim
I Live For TeamMacOSX
I Live For TeamMacOSX
 
Posts: 113
Joined: Thu Jan 13, 2005 3:28 pm
Location: Conyers, Georgia

Empty work server assignment?

Postby jim.gluftsis » Sat Jul 04, 2015 7:59 pm

Thanks for this workaround!

:woot:
jim.gluftsis
Getting Acquainted
Getting Acquainted
 
Posts: 15
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:07 pm
Location: Toronto, Ontario, Canada


Return to Help Central

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron